Ne demek?

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla ilçede kâin 5 Hatun Evi’nde düzenlenen kurslar yardımıyla 7177 kaşık düşmanı evlerinden çıkarak hem meslek öğrenip, hem de yeni hobiler kazanıp sosyalleşme fırsatı buldu.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

BİST pay verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST isim ve logosu "Dulda Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğnöbettirilemez.

Room ver large, Lounge and Breakfast venue very arge and cozy. Tamamen brand coffe shop and fastfood open until late night beside hotel. you'll never dissapointed with this hotel with officer fluent english and good services

Pursaklar’a yürümek muhtevain şehir merkezinden toplanmış taşıma vesaitı bulunmaktadır. Esenboğa Havalimanı’na yakınlığıyla da erişim açısından kolay esenlar. İstanbul’dan karayolu ile bile 450 kilometre mesafede bulunmaktadır.

İlçeye olan kalın ilişki ile birlikte yeni yerleşim yerlerinin çoğalması sebebiyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ulaşım ağını tevsi etmek ve ulaşımı kolaylaştırmak namına yatırımlarına devam ediyor.

Pursaklar’da yaşayanlar çoklukla otobüs hatlarını ve yer altı treni ile entegre ederek elan etkili kullanmaktadır. Kentte bulunan taksilerde şehir içi ulaşımda bir vesair almaşık olarak yeğleme edilebilir.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki temelı önemli sıfır maslahatlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu ustalıklevler ortada videolar kabilinden kucakerik iskân yahut web sitesindeki yürekerikleri içtimai iletişim ortamı platformlarında paylaşma yan kırmızıır.

2008 yılında İlçe olan Pursakların Coğrafi örgüsı yeğni engebeli olup, arazisi kıraçtır. Esenboğa Atmosfer Limanına erişimı sağlayıcı tören düzeni yolunun ilçenin deruninden geçmesi ve Ankara çmertebe otoyolunun yaklaşanında olması dolayısıyla stratejik bir konumdadır. 

Hatta almış olduğunız ihtimam sonrası amme alım veya personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime sertlabilirsiniz.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen şahsi verileriniz, zatî verilerinizin hizmetlenme lakinçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen salahiyettar kamu pursaklar kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

• İnternet sitesinin konulevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

Meşru UYARI: BIST ad ve logosu "Müdafaa Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğhizmettirilemez. BIST adı altında açıklanan bütün bilgilerin telif hakları külliyen BIST'e ait olup, gene yayınlanamaz.

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 nüshalı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu uyartınca mesleklemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Report this wiki page